Nyheter fra lokallaget – uke 25/22

Styret ønske alle en riktig god sommer!

Vi gleder oss til en travel høst med mange aktiviteter og oppfordrer medlemmene til å bidra sosialt med vakt i butikken og premier til lotteriet på julemessen 😉

Nyheter fra lokallaget Uke 19/24

Temamøte 8. mai – «Bunader i Østfold» v/Julie Mari Brevik Velkommen til Temamøtet 8.05.2024 kl 18.00-21.00 i Emil Mørchs vei 25, Sellebakk med heis til 3. etg og ferge over elven hvert kvarter frem til kl 22.00. Ta gjerne med en venn eller bekjent. Hun forteller om bunadene i Østfold med hovedvekt på Herregårdsbunaden fra…

Fortsett å lese

Nyheter fra lokallaget – Uke 14/24

Temamøte 3.04.24 kl 18.00-21.00 – «Den makeløse ulla» Magnhild S Bergh holder spennende foredrag om hvordan man kan bruke ulla på mange forskjellige måter. Hun har med seg diverse arbeider hun skal vise frem. Det blir sosialt samvær etter foredraget, med servering av kake og kaffe/te og salg av årer (lodd). Magnhild S Bergh –…

Fortsett å lese

Åpen butikk

Vi holder Åpen butikk lørdager kl 11.00-15.00 hele sommeren til 16. august så sant det er mulig å dekke opp vaktene.

For å kunne holde husflidsbutikken åpen i løpet av sommeren trenger vi medlemmer som kan stille på vakt. Du melder fra til Butikkomiteen ved å fylle ut skjemaet og sende inn, se lenken under.

Arrangementer

Vi har åpnet for påmelding til høstens kurs på nettsiden, det er 12 supre kurs og noe for enhver smak. Planlegger du å følge tirsdags- eller torsdagstreffene våre hele høsten meld deg på allerede nå!

Dersom det er noe du kunne tenke deg som du ikke ser på høstens liste, ta kontakt med studiekomitéen , kanskje får vi til et kurs for deg neste semester.

Alle medlemmer kan logge inn med sin epostadresse og be om passord. Da får du oversikt over hvilke kurs du har vært med på!

Butikkomitéens bidrag til julelotteriet 2022. De har jobbet mandager hele våren!

Vi ønsker velkommen til nyhetsbrev fra egen nettside fredrikstadhusflidslag.no, og håper dette er noe du vil se frem til å motta fremover!

Artillerigården,
Smedjegaten 88,
1632 Gamlebyen Fredrikstad