Nyheter fra lokallaget – uke 25/22

Styret ønske alle en riktig god sommer!

Vi gleder oss til en travel høst med mange aktiviteter og oppfordrer medlemmene til å bidra sosialt med vakt i butikken og premier til lotteriet på julemessen 😉

Kampanje: Halv pris på medlemskap ut året

Meld deg inn nå og få 2023-medlemskap til kr. 350. Som medlem støtter du viktig arbeid med å ta vare på handlingsbåren kunnskap og lære tradisjonshåndverk videre til nye generasjoner. Norges Husflidslag er for deg som liker å skape med hendene. Vi tilbyr aktiviteter og faglig påfyll for både nye og erfarne utøvere, barn og ungdom, og…

Fortsett å lese

Nyheter fra lokallaget – Uke 34 / 23

Velkommen tilbake til hverdagen etter vel endt sommer! Vi gleder oss til en travel høst med mange aktiviteter og oppfordrer medlemmene til å bidra sosialt med vakter på arrangementer vi deltar på for å promotere husflidslaget og premier til lotteriet på julemessen. Kurs / treff Vi håper dere har lyst til å treffes på temamøter,…

Fortsett å lese

Åpen butikk

Vi holder Åpen butikk lørdager kl 11.00-15.00 hele sommeren til 16. august så sant det er mulig å dekke opp vaktene.

For å kunne holde husflidsbutikken åpen i løpet av sommeren trenger vi medlemmer som kan stille på vakt. Du melder fra til Butikkomiteen ved å fylle ut skjemaet og sende inn, se lenken under.

Arrangementer

Vi har åpnet for påmelding til høstens kurs på nettsiden, det er 12 supre kurs og noe for enhver smak. Planlegger du å følge tirsdags- eller torsdagstreffene våre hele høsten meld deg på allerede nå!

Dersom det er noe du kunne tenke deg som du ikke ser på høstens liste, ta kontakt med studiekomitéen v/ Ingebjørg S Thoresen, kanskje får vi til et kurs for deg neste semester.

Alle medlemmer kan logge inn med sin epostadresse og be om passord. Da får du oversikt over hvilke kurs du har vært med på!

Butikkomitéens bidrag til julelotteriet 2022. De har jobbet mandager hele våren!

Vi ønsker velkommen til nyhetsbrev fra egen nettside fredrikstadhusflidslag.no, og håper dette er noe du vil se frem til å motta fremover!

Artillerigården,
Smedjegaten 88,
1632 Gamlebyen Fredrikstad