Nyheter og info fra lokallaget – Uke 3/24


Aktiviteter våren 2024

Kurs

Det er satt opp 13 kurs denne våren. På kalenderen har vi mange av de faste kursene som Sytreff, Sy vesker som en PRO, Meksikansk fletting, Gyllenlær og flere. Nye kurs er Sykurs for nybegynnere, Bunad – sy om bunaden din og Strikke sokker med hæl.

Vi har allerede hatt fulltegnet Tuftekurs helgen 6. og 7. januar med oppstart av tufteverksted torsdag 11. Lørdag 13. januar har vi hatt kurs i Ullbroderi med Barbro Storlien, også dette kurset ble fulltegnet.

Kursene for våren 2024 ligger nå ute for påmelding. Be om hjelp dersom du trenger veiledning!

Treff og temamøter

Denne våren tilbyr vi 4 treff, nytt av året er tufteverksted på torsdagskvelder.

Vi har endret oppstart av strikketreff fra tirsdag 9. januar til til tirsdag 23. januar, da vi anser at det er for kaldt i lokalene nå i disse dager til at det blir noe hyggelig å sitte der og strikke.

Våren byr på 3 temamøter med spennende innhold:

  • 06.03.24 – «Votten i hverdag og fest» Anne Merete Aspestrand
  • 03.04.24 – «Den makeløse ulla» Magnhild Berg
  • 08.05.24 – «Bunader i Østfold» Janette Ulvedalen

Vi håper at dere finner noe som vekker interesse og gleder oss til å se dere på de ulike aktivitetene denne våren. Ta gjerne med familie og venner, og hjelp oss å spre info om kursene til andre!

Se aktivitetskalenderen for full oversikt!


Rapport om julelotteriet og -messen

En liten oppsummering av julelotteriet og -messen i desember.

På salg av lodder til julelotteriet fikk vi inn kr. 19.000,- noe vi synes var kjempebra og omtrent det samme som året før.

Julemessen gikk over 2 helger og der merket vi at salget gikk betydelig ned, vi satt igjen med kr. 5800,- til laget. Det betyr ikke at vi gir opp, vi bretter opp ermene og står sammen om å øke salget i år.


Vi minner om Årsmøte 2024 onsdag 7. februar kl 18.00, alle er velkomne, betalende medlemmer har stemmerett.