Info fra butikkomitéen

Oppsummering

Etter en lang sesong med åpen butikk har vi vært stengt siden slutten av august. Vi åpnet rundt påsketider og bestemte oss for kun å ha åpent på lørdager. Dels fordi vi manglet frivillige til å ta vakter og fordi søndag var en dag med mindre besøk.

Antall besøk har variert, og det er sommerens feriesesong som har gitt mest besøk og salg. Det er turister og tilreisende som har stått for mesteparten av inntekten.

Butikkdriften har gitt ca kr 13 000,- i inntekt for laget.

Julemesse 2022

Høsten er nå godt i gang og vinteren er ikke langt unna.

Butikkomiteen er i full gang med å planlegge julemesse som avholdes siste helg i november og første helg i desember. Erfaringsmessig vet vi at mange er innom vår julemesse og at mange produkter blir solgt.

Komiteen møtes hver mandag for å lage produkter til salgs for inntekt til laget. Vi har det hyggelig sammen og det er plass til flere, bare å møte opp, kl 11.00-14.00.

Vi håper at mange medlemmer leverer sine produkter til salgs på julemessen, slik at vi får en variasjon i vareutvalg og viser mangfold i hva medlemmene lager. Votter, sokker og vanter er lett salgbare produkter.

Innlevering av varer til julemessen

Varene kan leveres på mandager mellom kl 11.00-14.00 og tirsdagskvelder mellom kl 18.00-21.00.

Frivillige til julemessen

Vi trenger frivillige til å ta noen vakter så meld dere på. Vaktlistene ligger i lokalet i Gamlebyen, på nettsiden eller ring Mona på mob.: 917 77 582. Vi trenger også noen kaker til kafeen vår på julemessen. Hvis dere ønsker å bidra kan dere gi beskjed på skjemaet på nettsiden eller til Mona.

Hilsen butikkomitéen