Invitasjon til temakveld og medlemsmøte 12.10.2022

Vi ønsker velkommen til høstens andre husflidsmøte i lokalene våre onsdag 12. oktober kl 18.00-21.00.

Medlem og studieleder Ingebjørg S Thoresen instruerer hvordan du lager et koffertbånd, som flettes likt hosebåndene til bunadene. En fin gave eller merke til kofferten din når du skal dra på ferie!

Det blir servert kaffe og kake, samt loddsalg som vanlig. Har du mulighet til å ta med en gave til kveldens lotteri, setter vi pris på det. Ta gjerne med en fra familien, venn eller nabo til møtet!

Det blir utdeling av loddbøker til årets julelotteri som trekkes onsdag 7. desember på vårt julemøte. Vi takker for bidragene til gevinster til loddboka som har en samlet verdi på kr 14 270,-. I år har vi også fått gavekort fra tre husflidsbedrifter i nærmiljøet.

Styret vil informere om leiesituasjonen vi er i etter at Forsvarsbygg presenterte oss for nesten 100% økning i husleien fom mars 2023. I tillegg presentere vi kommende kurs, og det er mulig å melde seg på disse allerede nå på vår nettside fredrikstadhusflidslag.no/kurs/.


HUSK: Parkeringsmulighetene foran Artillerigården har forandret seg så dersom du ønsker å stå på plassen er det betaling 24/7. På kommunale plasser er det gratis etter kl 18.00 på hverdager. Snakk med noen i arrangementskomiteen om hvor det lønner seg å parkere.

Velkommen til høstens andre temakveld!

Vennlig hilsen Styret