Nyheter fra lokallaget uke 18/2023

Temamøte 3. mai kl 18.00 «En reise i lappeverden»

Inger Lise Evensen medlem av Fredrikstad Husflidslag og Fredrikstad Quilteklubb forteller om sin vandring i lappenes verden hvor hun uttrykker seg gjennom tepper. Hun har med seg første og siste teppe, som hun ble tildelt 1. pris for i kategorien tradisjonell quilt på Norsk Quilteforbunds Årsmøte 2023.

Jeg har levert bidrag til konkurransen for medlemmene de siste 5 årene. Denne gangen vant jeg 1. prisen i tradisjonell klasse. Jeg gikk på mitt første kurs i lappeteknikk i 1982, og tar med tepper for å fortelle om min reise i lappeverden.

Inger Lise Evensen
Inger Lise ble tildelt 1. pris for i kategorien tradisjonell quilt på Norsk Quilteforbunds Årsmøte 2023

Det blir servert kaffe/te og kake, vi har lotteri og sosialt samvær etter foredraget.

Ta gjerne med en venn eller bekjent!

Vi minner om Sommerturen 3. juni

Turen går til Blaafarveværket – lør 3. jun kl 07.45 – hyggelig busstur med mange fine opplevelser og hyggelig selskap. Trykk på lenken for å lese programmet og/eller melde deg på!

Det er fremdeles en del plasser igjen. Vi kommer til å invitere andre lokallag med for å fylle opp bussen.

Diverse fremover

Marked Sellebakk Torg 13.05.23 kl 10-14

I disse dager jobber styret med å sette sammen høstens kurs og gleder oss til å presentere kursrekken første gang for publikum på Marked Sellebakk Torg 13.05. kl 10-14. Se fullt program på Sellebakk lokalsamfunn på Facebook.

Premier til loddboken 2023

Utdeling av loddbøker og salg av lodd de to tidligere år har gitt gode inntekter til laget. Dette takket være mange flotte premier fra medlemmene.

Kunne du tenke deg å lage en premie til årets loddbok? Vi vil publisere mer info om dette i juni og da er det fint om du kan gi oss beskjed om hva du lager, samt verdien på premien. 

Kurs høsten 2023

I disse dager jobber styret med å sette sammen høstens kurs og gleder oss til å presentere kursrekken første gang for publikum på Marked Sellebakk Torg.

Disse blir lagt ut for påmelding på nettsiden ila mai måned.

Husk ny adresse: Emil Mørchs vei 25, 3. etg. (heis) på Sellebakk!

Vi ønsker velkommen til nyhetsbrev fra egen nettside fredrikstadhusflidslag.no, og håper dette er noe du vil se frem til å motta fremover!

Logo Fredrikstad PNG

Emil Mørchs vei 25, 3. etg.
1653 Sellebakk