Nyheter fra lokallaget – Uke 34 / 23

Velkommen tilbake til hverdagen etter vel endt sommer!

Vi gleder oss til en travel høst med mange aktiviteter og oppfordrer medlemmene til å bidra sosialt med vakter på arrangementer vi deltar på for å promotere husflidslaget og premier til lotteriet på julemessen.

Kurs / treff

Vi håper dere har lyst til å treffes på temamøter, kurs eller bare strikke- eller lappetreff på tirsdagskveldene, eller meksikansk fletting på torsdag formiddag denne høsten i våre hyggelige lokaler på Sellebakk.

Høstens kurs

Vi har masse flotte kurs i høst. Håper det er noe som frister. Gå inn på fredrikstadhusflidslag.no for å se hva vi har å tilby. Meld deg på via nettsiden, har du problemer med dette, send oss en epost eller en SMS til Ingebjørg på 92211813 og meld deg på.

Høstens kurs ligger nå på vår nettside.

Håper dere finner noe av interesse!

Fiberfantasier – Ninni Sandvika

Temamøte 6. september kl 18-21 – «Nunofilting» med Ninni E Sandvik

Vårt første Temamøte i høst er satt til onsdag 6.09.2023 kl.18.00-21.00. Da kommer Ninni Sandvik og snakker om nunofilting og viser oss sikkert noen fine arbeider.

Velkommen!

Premier til loddboken 2023

Utdeling av loddbøker og salg av lodd de to tidligere årene har gitt gode inntekter til laget. Dette takket være mange flotte premier fra medlemmene.

Kunne du tenke deg å lage en premie til årets loddbok? Send oss en epost med info om hva du lager, samt verdien på premien. 

De som sender inn foto før loddbøkene går i trykken 25.09. får bildet sitt på den ()!

Strikkefestivalen 22.-24. september – vaktlister

Vi trenger frivillige til å stille på vakter på vår stand på Strikkefestivalen.

Det er behov for frivillige medlemmer på to vakter/dag:

  • fredag 11-19: vakter 11-15 og 15-19
  • lørdag 10-18: vakter 10-14 og 14-18
  • søndag 10-16: vakter 10-13 og 13-16

Du kan melde din interesse ved å sende inn skjemaet på nettsiden – Frivillige til arrangementer der vi har satt opp vaktene.


Vi håper dere har fått masse god energi i løpet av sommeren og er klare for masse hyggelig håndarbeid og at vi sees igjen om ikke lenge når møter og kurs starter opp igjen.

Hilsen Fredrikstad Husflidslag / Styret

Nydelig på sommerturen til Blaafarveværket på Modum 3. juni 2023 Foto: ISThoresen

Vi ønsker velkommen til nyhetsbrev fra egen nettside fredrikstadhusflidslag.no, og håper dette er noe du vil se frem til å motta fremover!

Logo Fredrikstad PNG

Emil Mørchs vei 25, 3. etg.
1653 Sellebakk